Underworld 4: Awakening - Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă (2012) - Download torrent

Filme Torrent

Download Filme Torrent 2014 Subtitrate

Download Underworld 4: Awakening - Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă (2012) torrent

    Lupta dintre vampiri şi lycani reîncepe, o luptă dusă la extrem, pe viaţă şi pe moarte între două specii "nemuritoare", de această dată implicând şi oamenii în acest război, în dorinţa lor de eradicare a celor două specii. După 12 ani de prizonierat, unde a fost ţinută de o companie de biotehnologie, într-o închisoare criogenică controlată de oameni, Selene evadează şi se regăseste în mijlocul unui război dus între oameni şi creaturile nopţii, război pornit în momentul în care oamenii au descoperit existenţa celor două clanuri vampirii şi lycanii. Selena se reântoarce în rolul de lider al vampirilor războinici, conducând lupta împotriva omenirii. Ea află de existenţa fiicei hibrid vampir/lycan Nissa, şi porneşte un război împotriva companiei ce crează super lycani cu scopul de a distruge toţi vampirii. Tot acest război se extinde la o luptă între cele trei specii vampiri, lycani şi oameni.

Trailer


Nu ști cum să download-ezi filmul?Filmul nu merge downloadat?
Filmul Underworld 4: Awakening - Lumea de dincolo: Trezirea la viaţă (2012) torent prezintă subtitrare în română, are 2142 de accesări, 1272 de download -uri și este în calitate DvdRip.
Tag-uri: trezirea la viata, Michael Ealy, stephen rea, lumea de dincolo 4, Kate Beckinsale, underworld 4, Awakening, 2012
Genul filmului: Acțiune, Fantastic, Horror
Comentarii despre film: 0
Prenume *:
Email:
Cod *:
Filme torrent asemanatoare: