Bad Teacher - Profă rea, dar buuună (2011) - Download torrent

Filme Torrent

Download Filme Torrent 2014 Subtitrate

Download Bad Teacher - Profă rea, dar buuună (2011) torrent

   Elizabeth Halsey este o profesoara de liceu nonconformista, malitioasa, sarcastica si complet lipsita de vocatie, care face economii pentru a-si permite o interventie chirurgicala de marire a bustului doar pentru ca asa considera ea ca si-ar spori sansele de a cuceri un barbat potent din punct de vedere financiar, care sa-i asigure un trai luxos si care sa o scape de aceasta slujba banala pe care o detesta. Dupa ce este parasita de catre logodnicul ei bogat, profesoara care fumeaza marijuana, consuma alcool si este departe de a fi un exemplu pentru elevi perfecteaza un plan de a-l cuceri pe tanarul suplinitor Scott Delacorte, care se intampla sa fie mostenitorul unei companii de succes ce are ca obiect de activitate fabricarea de ceasuri si care se intalneste cu Amy Squirrel, profesoara-model a scolii. Numai ca Elizabeth trebuie sa faca fata si avansurilor lui Russell Gettis, un profesor de sport insolent si ironic, iar faptele ei diabolice se soldeaza cu consecinte neasteptate, din care are de invatat atat ea, cat si colegii de serviciu si elevii ei.

Trailer


Nu ști cum să download-ezi filmul?Filmul nu merge downloadat?
Filmul Bad Teacher - Profă rea, dar buuună (2011) torent prezintă subtitrare în română, are 1025 de accesări, 456 de download -uri și este în calitate BrRip.
Tag-uri: Justin Timberlake, Cameron Diaz, Bad Teacher, Lucy Punch, Phyllis Smith, Jason Segel, dar buna, 2011, Profa Rea
Genul filmului: Comedie
Comentarii despre film: 0
Prenume *:
Email:
Cod *:
Filme torrent asemanatoare: